Jan Jiráň

Nadšený výživový poradce

Jmenuji se Jan Jiráň, jsem výživový poradce a zabývám se komplexním poradenstvím v oblasti výživy a zdravého životního stylu.

Již od střední školy jsem se zajímal o výživu, sport, posilování, osobní rozvoj a do dnešního dne jsem si vyzkoušel různé výživové "trendy" - všežravec, vegetarián, vegan a přerušovaný půst 16/8.

V roce 2019 jsem půl roku studoval Poradce pro výživu a suplementaci (484 vyukových hodin), kde jsem se naučil dívat se na člověka jako na celek a řešit nejen úpravu jídelníčku, ale i zahrnout do úvah prostředí ve kterém člověk žije, stresové situace, onemocnění, atd.

Ke zhotovení výsledného jídelníčku používám nejen klasický západní směr stravování, ale i filozofie východních kultur (tradiční čínskou medicínu, ájurvédu, makrobiotiku ,výživu dle krevních skupin,..)

Snaha je nastavit jídelníček takovým způsobem, aby vyřešil potřebu klienta a zároveň se s novým nastavením cítil komfortně.

Neustále sleduji aktuální dění v těchto oblastech, pravidelně si rozšiřuji vzdělání a zajímají mě nové trendy.

Poradce pro výživu a suplementaci

Individuální konzultace pro každého osobně i on-line

Řešení zdravotních potíží úpravou jídelníčku a přírodními prostředky

Biometrické měření tělesným analyzátorem

Měření celkové aktivity karotenoidových antioxidantů

Sestavení individuálního stravovacího režimu celostním pohledem

Psychologická podpora

Pomoc při prvním nákupu

Pomoc při výběru doplňků stravy

Podpora v oblasti osobního růstu

Co napsali klienti?

Rád bych touto cestou doporučil Honzu, který mi radí od začátku roku. Mým cílem je naučit se správně jíst a snížit hmotnost, což se mi díky němu podařilo. Díky jeho přátelskému a povzbuzujícímu přístupu a precizně sestavenému jídelníčku se mi podařilo zhubnout a cítit se mnohem lépe. Nové stravovací návyky hodlám udržovat i nadále a doporučuji Honzu všem, kterým není jejich zdraví lhostejné. Díky!
Honza
Spolupracuji s Honzou a patří mu můj opravdu velký dík. Nejen, že jsem se naučila jinak nakupovat, jinak jíst, ale hlavně – ono to funguje. Někdy pomaleji, jindy zase rychleji, ale funguje. S čistým svědomím doporučuji všem, co se sebou chtějí něco udělat a to na stálo, ne jen do následného jojo efektu, jak je to při různých dietách.
Petra
Ahoj, chci poděkovat Honzovi za pomoc při změně mých špatných stravovacích návyků a za milý a osobní přístup. Na doporučení jsem se rozhodla objednat a nechat si poradit, protože jsem po operaci začala nabírat kila. Jsem mile překvapená, jak funguje úprava jídelníčku, vynechání určitých potravin a naopak zařazení jiných. A váha jde dolů bez větších problémů, bez hladu a se spoustou energie. Honzíka vřele doporučuji!
Mirka
Než jsem začal hubnout vážil jsem 111 kg. Z počátku jsem svou obezitu nijak neřešil, jedl jsem, co jsem chtěl, kdy jsem chtěl a téměř vůbec jsem se nehýbal. Avšak po delší době mě začalo trápit, že mám problém hrát s kamarády sporty či vůbec vyjít schody bez toho, abych se zadýchal, ale i přes tyto problémy jsem se nemohl donutit s tím cokoliv dělat. Až mě jednou má kamarádka upozornila na Honzu, že by mi mohl pomoc. Od té doby (3 měsíce) spolupracujeme a váha mi jde hezky dolů (- 13kg). Cítím se skvěle a můžu konečně dělat věci a záliby, které jsem předtím zvládal ztěží. Díky moc Honzo!
Štěpán
Moje cesta ke zdravé výživě začala ze dne na den. Dcera pro mě chtěla jen to nejlepší, a tak mě bez mého vědomí přivedla k Honzovi. V prvních okamžicích jsem byla hodně nedůvěřivá a hlavně jsem nevěřila sama sobě, že dokážu změnit své stravovací návyky, ale i přesto jsem se rozhodla pro spolupráci. K mému překvapení jsem postupně měnila staré návyky a s Honzovou pomocí se mi podařilo zhubnout krásných 10 kg. Nyní se stravuji zdravě a chutně! Určitě doporučuji Honzu těm, kdo váhají a bojí se velkých změn ve stravování.
Milena
Svou váhu jsem začal řešit ve chvíli, kdy se začala blížit “magická” cifra 100 kg. Poslední roky jsem přestal s pravidelným pohybem a díky různým pracovním aktivitám jsem často využíval Fast Foody, protože prostě nebyl čas. Šel jsem do spolupráce s Honzou s určitou dávkou nejistoty. Přesto všechno jsem byl velmi brzy mile překvapen, že shazovat kila jde i pouhou změnou stravovacích návyků bez toho, abych držel drastické diety. Prostě jsem začal jíst zdravěji a hlavně pravidelněji. Nepatřím asi k těm lidem, co si připravují poctivě svou stravu den dopředu, přesto díky radám při konzultacích jde vcelku hladce najít kompromis a najít cestu, která začala fungovat. Samozřejmě nic není zadarmo a člověk musí udělat ústupky a některá oblíbená jídla opustit nebo výrazně omezit. Určitě nelze říct, že bych držel dietu, ale jde vlastně o změnu životního stylu ve stravovacích návycích. Tímto bych chtěl doporučit Honzu všem, kteří se necítí dobře ve svém těle a potřebují pomoc.
Jan
Než jsem otěhotněla, měla jsem celkem normální váhu (60 kg). Po dítěti mi zůstalo 10 kg a celé dva roky se váha nepohnula ani o kilo , dokonce jsem začala ještě přibývat a tak jsem si řekla , že takhle to nejde.“ Zkoušela jsem různé přípravky na hubnutí, diety ,ale vše bezúspěšně. “Poslední” nadějí pro mě bylo vyhledat odborníka. Našla jsem si Honzíka, který je skvělý a velmi nápomocný. Nikdy bych nevěřila , že změnou stravování to půjde takhle snadno. Za 2 měsíce mám 6 kg dole a věřím , že nejsou poslední.“ Děkuji Ti Honzíku!
Vlaďka

Služba KONZULTACE obsahuje:

Online konzultaci přes telefon nebo skype o délce 90 minut

Probereme pestrost a vyváženost jídelníčku

Zdravotní problémy spojené se špatnou životosprávou

Časování jídel během celého (náročného) dne

Doporučené potraviny vám na míru

Nadýmání a jiné problémy

V případě nespokojenosti ihned bez řečí vracíme veškeré peníze zpět. 

Pro objednání konzultace vyplňte formulář níže: